newsSlider

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Υπεγράφη νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση της ΔΕΥΑΗ.

Στην υπογραφή της νέας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας,  κατέληξαν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, μεταξύ της Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου και του Σωματείου Εργαζομένων της Επιχείρησης.




Η νέα σύμβαση θα έχει ισχύ ενός έτους, προβλέπει μηδενικές αυξήσεις, ενώ διατηρούνται ως έχουν όροι των Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων που ρυθμίζουν θεσμικά εργασιακά ζητήματα για το διάστημα ισχύος της Σύμβασης.  


Αξίζει να τονιστεί ότι η προηγούμενη συλλογική σύμβαση εργασίας είχε λήξει τον Απρίλιο του 2013, η δε νέα, λήγει στις 31/04/2014 και  έρχεται σε συνέχεια της συμφωνίας του 2011.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών είχε επέλθει προ τριμήνου και είναι πολύ σημαντικό για την εύρυθμη πορεία της Επιχείρησης, Διοίκηση και εργαζόμενοι να δουλεύουν προς έναν κοινό στόχο.

Από την πλευρά του Σωματείου των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ  τονίζεται πως η επειχειρισιακή σύμβαση που υπεγράφη κατεδαφίζει τις μνημονιακές πρακτικές και κατοχυρώνει όλες τις προηγούμενες Σ.Σ.Ε. οι οποίες είχαν λήξει σύμφωνα με το μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου