newsSlider

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Θρήνος για τον συνάδελφο Νικο Σταυρουλάκη, που "έχασε την σύζυγό του..

 


Μετά από σκληρή κα άνιση μάχη  που έδωσε τους τελευταίους μήνες με την επάρετη νόσο, η σύζυγος του εκλεκτού συνάδελφου, Νίκου Σταυρουλάκη , έφυγε από τη ζωή , την ημερα του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Μηνά (11/11/21).

Ο Νίκος  Σταυρουλάκης και η σύζυγός του, ,είχαν "αγγίξει" πολλούς συναδέλφους περιγράφοντας τη σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο,(χωρίς να χάσουν ούτε στιγμή το κουράγιο τους), πάντα με αξιοπρέπεια και γενναιότητα και συχνά χρησιμοποιώντας ως όπλο απέναντι στην αρρώστια την πίστη στον θεό και την ελπίδα , με ταπεινότητα και σεβασμό.

-Ολοι οι συνάδελφοι του Νίκου, σοκαρισμένοι από το θλιβερό γεγονός, εκφράζουν στον ίδιο και τις υπέροχες κόρες του,  θερμά συλλυπητήρια , για την απώλεια της ΜΗΤΕΡΑΣ και ΣΥΖΥΓΟΥ .


Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Παναγιώτη και Νίκου Λιόντα.

 


Οι Εργαζόμενοι και το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ, με βαθύτατη θλίψη ,εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, τόσο στον αγαπητό συνάδελφο και μέλος του Σωματείου Παναγιώτη Λιόντα, όσο και στον γιο του επίσης συνάδελφο  Νίκο , για τον χαμό του αγαπημένου του αδερφού και θείου της οικογένειας Δημήτρη Λιόντα, που τόσο άδικα και πρόωρα  έφυγε από κοντά μας.

-Ολοι στην ΔΕΥΑΗ, εκφράζουμε , στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος (που η κηδεία έγινε σήμερα 16/11/21, στον Ι.Ν Αγίας μαρίνας στο Τσαλικάκι ), ειλικρινή συλλυπητήρια.