newsSlider

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΗ για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Η ΔΕΥΑΗ, επαναλαμβάνει προς τους δημότες, ότι αν δεν πληρωθούν οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ή δε γίνει διακανονισμός, τότε θα προχωρήσει σε στέρηση φορολογικής ενημερότητας.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση:



"Η ΔΕΥΑ Ηρακλείου , σε συνέχεια παλαιότερης ανακοίνωσής της, ενημερώνει  τους Δημότες ότι, στα πλαίσια εφαρμογής της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών (ΦΕΚ 3203/τ.Β/30-11-12) περί είσπραξης εσόδων των ΔΕΥΑ από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, θα προχωρήσει σε βεβαίωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών της από λογαριασμούς ύδρευσης αποχέτευσης στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ.

Κατόπιν τούτου καλούνται οι Δημότες, που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές όπως μέχρι και την 23η Αυγούστου 2013 μεριμνήσουν για την τακτοποίησή τους , είτε εξοφλώντας τις σε οποιοδήποτε Ταμείο  της Υπηρεσίας, είτε προσερχόμενοι στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης (Κωνσταντίνου Χατζηγεωργίου 2 Φοινικιά Ηράκλειο) σε περίπτωση που επιθυμούν να προβούν στο σχετικό διακανονισμό τους.

Η μη τακτοποίηση της οφειλής τους μετά τη βεβαίωσή της στην αρμόδια ΔΟΥ,  συνεπάγεται και την στέρηση φορολογικής ενημερότητας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου